Afvalcontainer huren? De beste kies je op afvalcontainergids.nl!


Wachtwoord vergeten?

Adverteren op Afvalcontainergids.nl

Heeft u al even rondgekeken op Afvalcontainergids.nl? Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die Afvalcontainergids biedt? Dan zit u op dit gedeelte van de website helemaal goed.

Drie pakketten

Afvalcontainergids.nl biedt u meerdere mogelijkheden. Dat doen wij in de vorm van abonnementen van één jaar. Een abonnement omvat een pakket die het beste aansluit op uw wensen en behoeften. Een basispakket (pakket 'zilver') biedt u de mogelijkheid te adverteren in de vergelijker en een aantal rubrieken. Bijvoorbeeld 'puinafval', 'houtafval' en 'bouw- en sloopafval'. Een andere mogelijkheid is ons pakket 'platina'. Dit betreft het meest uitgebreide pakket en omvat naast het pakket 'zilver' tevens de mogelijkheid om te adverteren op de homepage van Afvalcontainergids.nl. Hierdoor bieden wij u als extra voordeel meer exposure waardoor u nog makkelijker en sneller onder de ogen van uw doelgroep komt. Bij ieder pakket ontvangt u per kwartaal een overzicht van de activiteiten en leads die voor u en het door u bepaalde pakket van toepassing zijn.

Uw wens staat centraal

Dit betreffen een aantal mogelijkheden. Uw wensen staan centraal en bespreken wij graag samen met u. Een vrijblijvend gesprek of mail is zo geregeld. Ook bieden wij u de mogelijkheid dat wij uw aanpassingen en 'webwinkel' actueel en dus bij de tijd houden. Hoe dat werkt leggen wij u graag uit.

Uw voordelen

De voordelen voor u op een rijtje:

  • Exposure bij uw doelgroep (particulieren)
  • Gebruik maken van een neutraal internetplatform
  • Makkelijke vindbaarheid door uw doelgroep
  • Gebruik maken van de laatste internettechnologieën
  • Ontzorging van uw internetmarketing
  • Advies bij uw internetmarketing
  • Koppeling aan uw webwinkel voor afvalcontainers (en/of uitbesteding daarvan).

Kortom:

Graag tot ziens op Afvalcontainergids.nl. Voor meer informatie kunt u bellen met Branche Inzicht B.V. Tel. 0314-842122 of met Erwin Bijenhof (adviseur) 06-47572526. Uiteraard kunt u ook het contactformulier invullen.