Afvalcontainer huren? De beste kies je op afvalcontainergids.nl!


Wachtwoord vergeten?

Overzicht dakafval containers

Voor een efficiënte afvoer van uw dakafval kiest u, afhankelijk van de hoeveelheid, voor een afzetcontainer van drie kuub, zes kuub of zelfs tien kuub inhoud. U kunt uw container huren voor een bepaalde tijd van enkele dagen tot een maand. Hieronder ziet u een overzicht van geschikte dakafval containers, gesorteerd op prijs. Eventueel kunt u aan de linkerkant verfijnen op het gewenste formaat container, de huurperiode en andere opties.

Meer informatie over dakafvalcontainer verhuur

Bij nieuwbouw, verbouw of sloop van uw woning krijgt u wellicht te maken met dakafval. Hier wordt - ook door de wetgever - een verschil gemaakt in bitumineus en teerhoudend dakafval. Indien er sprake is van een (deel-) renovatie of zelfs sloop is de kans aanwezig dat u te maken krijgt met teerhoudend dakafval. In een dergelijk geval dient u en de inzamelaar van afval van uw keuze daar rekening mee te houden. Bijvoorbeeld bij uw aanvraag en bij het invullen van de papieren bij de afvoer.

Huur een container voor uw dakafval en uw afval wordt vaak weer hergebruikt!

Voor dakafval geldt dat er sprake is van een vrijwel 100 procent mogelijkheid voor recycling. Nadat het in een container is afgevoerd door een afvalinzamelbedrijf, wordt uw dakafval naar een recyclinginstallatie gebracht. In deze installatie wordt dakafval afval gesorteerd en even later opgeslagen. Zo komt het terecht waar het hoort. Op deze manier kan uw dakafval handiger en efficiënter worden gerecyled.