Afvalcontainer huren? De beste kies je op afvalcontainergids.nl!


Wachtwoord vergeten?

Container voor puinafval huren? Overzicht puincontainers

Voor een efficiënte afvoer van uw puinafval kiest u, afhankelijk van de hoeveelheid, voor een afzetcontainer van drie of zes kuub inhoud. U kunt uw container huren voor een bepaalde tijd van enkele dagen tot een maand. Hieronder ziet u een overzicht van geschikte puincontainers, gesorteerd op prijs. Eventueel kunt u aan de linkerkant verfijnen op het gewenste formaat container, de huurperiode en andere opties.

Meer informatie over puincontainer verhuur

Of het gaat om een kleine of grote verbouwing, een renovatieklus of nieuwbouw, er is vrijwel altijd sprake van puinafval. Hierbij kan het gaan om schoon puin of verontreinigd puin. Voorbeelden van schoon puin zijn stenen, klinkers en dakpannen. Voorbeelden van verontreinigd puin zijn puinresten afkomstig van sloopprojecten en schoorstenen. Puin weegt vaak veel en is juist relatief goedkoop om af te voeren. Veelal gaat het om een honderd procent recyclingmogelijkheid.

Huur een puincontainer en uw afval wordt weer hergebruikt!

Puinafval wordt na afvoer naar een puinbrekerij gebracht. Daar wordt het verkleind tot diverse fracties. Hierdoor wordt het meteen toegepast voor hergebruik, bijvoorbeeld als ophoogmateriaal onder fietspaden of (autosnel-)wegen.