www.afvalcontainergids.nl


Grofvuil container huren? Overzicht grofvuil containers

Voor een efficiënte afvoer van uw grofvuil afval kiest u, afhankelijk van de hoeveelheid grofvuil afval, voor een afzetcontainer van drie kuub, zes kuub of zelfs tien kuub inhoud. U kunt uw container huren voor een bepaalde tijd van enkele dagen tot een maand. Hieronder ziet u een overzicht van geschikte grofvuilcontainers, gesorteerd op prijs. Eventueel kunt u aan de linkerkant verfijnen op het gewenste formaat container, de huurperiode en andere opties.

Meer informatie over sloop- en bouwafvalcontainer verhuur

Wanneer u bijvoorbeeld uw zolder of garage opruimt, komt u wellicht grofvuil afval tegen. Voorbeelden zijn huisraad en matrassen en een grote deur. Voor wat betreft grofvuil afval kan worden gezegd dat het in de praktijk vaak gaat om een gemengde afvalstroom. Ook grofvuil afval kan bij u worden opgehaald met behulp van een handige afzetcontainer.

Huur een grofvuilcontainer en uw afval wordt vaak weer hergebruikt!

Zelfs voor grofvuil afval geldt dat er sprake is van een vrijwel 100 procent mogelijkheid voor recycling. Nadat uw grofvuil afval in een container is afgevoerd door een afvalinzamelbedrijf, wordt uw grofvuil afval naar een recyclinginstallatie gebracht. In deze installatie wordt uw afval gesorteerd naar de diverse restfracties. Zo komt houtafval bij houtafval, folie-afval bij folie-afval en matrassen bij matrassen. Op deze manier kan uw grofvuil afval handiger en efficiënter worden gerecyled.