www.afvalcontainergids.nl


Overzicht containers voor grondafval

Voor een effici_euml+nte afvoer van uw grondafval kiest u, afhankelijk van de hoeveelheid grond afval, voor een afzetcontainer van drie kuub, zes kuub of zelfs tien kuub inhoud. U kunt uw container huren voor een bepaalde tijd van enkele dagen tot een maand. Hieronder ziet u een overzicht van geschikte grond containers, gesorteerd op prijs. Eventueel kunt u aan de linkerkant verfijnen op het gewenste formaat container, de huurperiode en andere opties.

Meer informatie over grondcontainer verhuur

Even de tuin omspitten of uw hele tuin verbouwen of anders inrichten? Dan is de kans groot dat u overtollige grond moet afvoeren. Ook daar biedt een container uitkomst. Uw grondafval wordt snel en efficiënt afgevoerd door een professionele inzamelaar van afval. Afhankelijk van de grond en de eventuele mate van vervuiling van uw grondafval bent u en uw afvalinzamelaar afhankelijk van de wet- en regelgeving voor de afvoer van grondafval.

Huur een container voor uw overtollige grond en uw afval wordt vaak weer hergebruikt!

Ook voor grondafval geldt dat er sprake is van een vrijwel 100 procent mogelijkheid voor recycling. Nadat uw grondafval in een container is afgevoerd door een afvalinzamelbedrijf, wordt uw grond afval naar een recyclinginstallatie gebracht. In deze installatie wordt uw grondafval gesorteerd en even later opgeslagen. Zeker indien er sprake is van een bepaalde verontreiniging is het gewenst dat dat gebeurt. Op deze manier kan uw afval handiger en efficiënter worden gerecyled. Voorbeelden zijn het toepassen van grondafval bij geluidswallen en bij nieuwbouwlocaties.