www.afvalcontainergids.nl


Tuinafval container huren? Overzicht tuinafval containers

Voor een efficiënte afvoer van uw groen en tuinafval kiest u, afhankelijk van de hoeveelheid, voor een afzetcontainer van drie kuub, zes kuub of zelfs tien kuub inhoud. U kunt uw container huren voor een bepaalde tijd van enkele dagen tot een maand. Hieronder ziet u een overzicht van geschikte groen- en tuinafval containers, gesorteerd op prijs. Eventueel kunt u aan de linkerkant verfijnen op het gewenste formaat container, de huurperiode en andere opties.

Meer informatie over groen- en tuinafvalcontainer verhuur

Uw tuin verbouwen of anders inrichten? Dan krijgt u wellicht te maken met tuin- en groenafval. Dan is de kans groot dat u overtollig groen moet afvoeren. Ook daar biedt een container uitkomst. Uw tuin- en groenafval wordt snel en efficiënt afgevoerd door een professionele inzamelaar van afval.

Huur een container voor uw groen- en tuinafval en uw afval wordt vaak weer hergebruikt!

Voor tuin- en groenafval geldt dat er sprake is van een vrijwel 100 procent mogelijkheid voor recycling. Nadat uw tuin- en groenafval in een container is afgevoerd door een afvalinzamelbedrijf, wordt uw tuin- en groen afval naar een recyclinginstallatie gebracht. In deze installatie wordt uw tuin- en groenafval grond afval gesorteerd en even later opgeslagen en eventueel geshredderd. Op deze manier kan het handiger en efficiënter worden gerecyled. Voorbeelden zijn het toepassen van tuin- en groenafval bij composteringen.